Vs Shamash Smashers

Inför matchen hade jag hoppats att kunna få lite förstärkning i form av Ramtut III, men han var inte färdig för matchstart men som tur är så hade jag Bryce "The Slice" Cambuel som kunde hoppa in med kort varsel. Det visade sig nämligen att jag fick 430K i inducements och Bryce kostade 130k så då var det ju passligt att hyra in en Halfling Master Chef för 300k, och det skulle visa sig vara ett helt okej alternativ. Hela publiken hade kommit för att se Shamash Smashers så de fick +2 i fame men jag hade turen att vinna slantsinglingen så därför valde jag recive, och det var nog bra med facit i handen.
(Bryce hackar loss på den liggande minotauren)
Nästan hela motståndarlaget hade ställt sig på linjen så jag ställde upp därefter och jag hade turen att min Halfing Master Chef snodde två rerolls av dom dessutom så stärkt av detta så blockade jag loss och allt flöt bra tills jag missade att plocka upp bollen. Turligt nog så blockade Smashers minotaur ner sig själv nästan direkt, men sen gick allt som på räls. Bryce hackade(utan framgång) loss på den liggande minotauren men domaren sände ut han i utvisningsbåset helt utan pardon.
 
Det böljade lite fram och tillbaka, där jag konstant slog ner dvärgarna och de ställde sig upp och jag vann sakta men säkert lite mark och jag fick min lucka när de hade använt alla sina rerolls och en av deras Bull Centaur gick ner. Ardnic slank förbi vid runda 5 och kunde hålla undan och fördröjja en TD ända tills turn 8. Yeah! 
(Bilden är tagen bara sekunder innan massakern började)
Turn 8 blev en fri misshandel av mina tre skeletons på linjen men det hände ingenting, då det hela följde samma manus som Smashers hade följt, då de nästan fick byta namn till Shamash Pushers. Det skulle också visa sig att andra halvlek gick helt i deras favör, när det gällde att mala ner mina odöda till sand.
 
Domaren blåste igång spelet och sen brakade helvetet löst. De blockade sönder hela linjen och gick loss på ena flanken och både mummys och skeletons for rätt in i sjukstugan, och jag tror att de kunde gjort en TD redan i runda 3 om de velat men eftersom mitt lag sakta men säkert gick sönder, så valde de att vänta.
(Bashaa, Shamash Smashers, och jag vet inte hur många spp hann fick ihop den här dagen)
De gjorde en säker TD i runda 16 och då hade jag 4 spelare kvar på planen. Här gjorde både jag och motståndarcoachen Oskar ett misstag, dvs, dels så hade vi fått för oss att regeneration bara kunde användas när någon fått en permanent skada(dvs inte badly hurt) och sen att vi glömde att använda regeneration för min mumie med -AG och miss next game, var ju som en grädde på moset. Det turliga var dock att vi gjorde den missen såhär sent i matchen så det gjorde ju varken till eller från, men den missen gör jag inte om hädanefter iallafall.
 
Min sista runda 16 kunde jag ha litat på en Riot men då jag bara hade 7 spelare medans Smashers hade full uppsättning så valde jag att blocka loss och prova en pass för att få en completion men det gick inget vidare med något så slutresultatet blev 1-1 och det får jag vara nöjd med. Jag fick dock med mig en del cash i winnings (70k) och min MVP blev nr2. Anilorac och min Fan Factor gick upp från 2 till 3.
(Såhär ser Buvalu ut när han inte blir foulad av Bryce)
Tack vare att vi missade att använda regeneration på min Mighty Blow mumie så fick vi ta det med ligaledningen men regeneration funkade inte där heller. Det blev dock två skills att fördela och med tanke på att min nästa match blir mot skaven så får mina skills bli därefter. På min rookie Blitz-Ra Anilorac så blev det tackle och på min Thro-Ra Ardnic som redan har Block, så fick det bli Leader.
 
Hur jag gör inför den matchen återstår att se då jag inte vet vilka Starplayers jag har att tillgå, eller hur det laget ligger till då de har en match till att spela innan vi ska mötas, men jag kommer återkomma i ämnet så tills dess så får ni ha det gott och håller er undan Nurgle-19!