Vs Goeteborg Hellboys

Vår andra match skulle bli mot ett Chaoslag på 1570 TW, men de hade bara 12 spelare så min tanke var att om jag skulle ha en chans så var jag tvungen att ta ut några av hans spelare tidigt och då förhoppningsvis några av hans nyckelspelare. Bl.a. en Minotaur med claw och en beastman med +ST. Jag kom med full uppställning på 12 man och som inducements så fick det bli ett extra skelett, en halfling chef, en kagge bloodweiser och avslutade med en Bryce "the slice" Cambuel.
 
Jag valde att få anfalla först och försöka köra så konservativt jag kunde och hoppas på foul och Bryce, med sin motorsåg, och det visade sig fungera väldigt bra idag.
 
Bryce fick ut hans beastman med +ST med badly hurt i första rundan, knockade minon i andra rundan, för att sen sluta utmana nuffle medans jag låg på plus, så resten av rundan blitzade jag med andra spelare och lät istället Bryce foula så länge det gick. Domaren såg ingenting och jag fick ut en hel del spelare och kunde ganska komfortabelt göra en TD i runda 8. Jag fick iofs en tombguardian och ett skelett med varsin serious injury men regeneration fixade bägge, vilket var rejält tursamt.
 
Goeteborg var decimerade till 9 eller 10 spelare, och hade visserligen fått tillbaka minotauren men min chef lyckades sno 2 av hans 3 rerolls, och att jag fortfarande hade fullt lag (förutom Bryce som satt i utvisningsbåset) och det utgjorde en hyfsad uppförsbacke för Hellboys.
Minon började med att bli ett wild animal i sin första blitz men bara några blocks efteråt kom en dubbelskalle upp för Goeteborgarna och jag kunde säkra upp med tombguardians och sakta men säkert mala ner hans spelare. Fick ner bollbäraren, plockade upp bollen och gjorde dagens andra touchdown i runda 6.
 
Vi ställde upp igen, men nuffle drog än en gång undan mattan under fötterna på Goeteborg och de två sista rundorna var mest ett spel för galleriet där jag avslutade matchen med att ge en beastman en crowdsurf.
 
En tursam vinst där jag fick tre spp på mina bägge throw-ra´s och även om den som var lagets bästa spelare för dagen var Bryce, så valde jag bort han och det blev istället en av mina throw-ras (nummer 4, Anul) som däremed är uppe i 8 spp. Ett snabbt tärningslag på 2-1 så valde jag block på henne, vilket kan bli användbart i nästa match