Inför Mean Bay Ratpack

Om en vecka så är det dax för ännu en match, denna gång så står Mount Raven Soulreapers inför uppgiften att försöka få stopp på det snabbaste laget i ligan, Nämligen Mean Bay Ratpack! Att som Khemri försöka få bukt med Skaven är som att ta upp en tvål ur ett badkar med boxhandskar. Om sanningen ska fram så har jag iofs inte prövat, men jag tror ni förstår poängen, dvs, det här blir inte lätt.
12 spelare och en jäkla massa skills och stats-höjjningar! Min enda chans är väl att om jag får anfalla från turn 1 och att jag kan ta ut så många av hans "vanliga" spelare, och kanske även hans Rat Ogre innan han får chansen att anfalla, för när råttorna väl får tag i bollen så lär jag knappast ha någon chans att få stopp på dom. 
Okej, vad har jag som kan rädda mig i en ren matchup? Inte mycket, en ynka tackle, och då måste jag satsa på att få ut hans gutter-runners med just honom. Fördelen här är att jag får en hel del inducements. 570k!!!
 
Det finns egentligen ingenting jag kan ta för att jag ska kunna få ett grepp om Ratpack, för vad jag egentligen behöver är skills. Tackle, tackle och åter tackle! En outsider jag skulle kunna ha använt är starplayern Sinnedbad, då hans stab skulle kunna ha åstadkommit en del skada på råttorna, men han tillhör ju numera Legacy och är därför inte valbar.
 
Alternativ nummer två är Bryce "The Slice" Cambuel för 130k. Väldigt riskabel men kan jag ta ut någon bra spelare så varför inte. 440k kvar alltså och inga bra alternativ att tillgå. Rykten gör dock gällande att Ramtut III ska bli klar för spel och även om hans skills är snudd på helt värdelösa här så kan det bli kul att få se han i action iallafall. Han går oavsett på 360k vilket gör att jag får 80k över och med tanke på att jag har en plats kvar i laget så varför inte ta en extra skeleton för 70k och sen foula så fort jag får chansen.
 
Hursomhelst så åker jag ner på lördag, och förutom att jag ska ner för matchen så ska jag även hämta upp Ramtut III & Skrull Halfheight och som om inte det vore nog så ska jag även hämta en fin ny/gammal pitch, och exakt hur alla dessa saker ser ut får jag nog anledning att återkomma till. 
Ah, höll ju på att glömma. Den här gynnaren dök upp i posten höromdagen och han ska jag låna ut till Drexxl för att han ska få sätta lite färg på honom. För ni vet väl vem det är???