Litbowl vs Lizards

Det här gick åt helsefyr. Allt som såg så bra ut innan. Eller, Khorne är knappast favoriten i när de möter Lizards men jag tänkte att om jag bara får ut en ödla eller två så ska jag kunna ta mig runt på plan utan att bli mördad, men det sket sig i stort sett direkt.
 
Jag hade turen att få börja med bollen och det enda som gick bra var väl att jag lyckades ta upp bollen men sen gick det utför, Scyla blockade ner sig själv i varenda block han försökte och det resulterade ju i att ödlorna kunda tränga sig på mina spelare utan att jag hade möjlighet att komma undan, och när Scyla bröt nacken av sig själv i runda fem så var det i princip kört. 
 
Tre spelare ute och bollen helt utom räckhåll i mitt anfall redan i runda 6 samt omringad av en jäkla massa ödlor var redan då spiken i kistan. Motståndaren gjorde sin touchdown i runda 8 och sen var det hans tur att anfalla och det gick i princip ungefär som i första halvlek förutom att jag hade betydligt mindre spelare på planen och motståndaren kunde utan problem göra sin andra  touchdown i runda 16 och mitt sista anfall var inte mycket att hurra för.
Så vad kan vi lära av detta då? Att ibland så får det åt pipsvängen och det är bara att ta nya tag och hoppas att Scyla tar sig i kragen och undviker skulls när det är dice-dax.