Steelbowl vs Amazon & Karla

Usch! Den här matchen kunde gått betydligt bättre. Jovisst, Khemri är knappast en favorit mot Amazons, men det hjälper ju knappast att man spelar som en sopa. Om man sen adderarar faktumet att man får skallar samtidigt som ens spelare dör som flugor. Nej, det här kunde som sagt gått bättre!
 
Kvinnorna hade Karla Von Kill som inducement, men vi hade ett motgift i form av Ivan Deathshroud och när Amazonerna valde att börja i defense så kände vi att vi nu skulle slå sönder dom och sen trampa ner resterna i marken men tärningarna ville annorlunda. 
 
Vi blockade loss på deras LOS-kvinnor och efter en lyckad förstarunda så hade vi fått ut två kvinnor OCH lyckats att plocka upp bollen.I runda två så började dock allt vändas, dubbelskallar och flera 1db från motståndaren resulterade i att min bollhållare åkte i backen och Karla Von Kill kunde hoppa in och sno åt sig bollen. Turligt nog för mig så snubblade hon på vägen ut och hon blev liggande i en hög.
 
Det blev en del puttande åt bägge håll och i min runda fyra så låg bollen fortfarande på marken, men turligt nog också Karla Von Kil och nu hade jag möjlighet att kunna foula henne. MIn första foul blev med tre assists men det enda som hände var att dommaren valde att visa ut foulern i fråga och det var väl här det började gå åt skogen rejält.
 
En Tomb gick ner och det blev ett rejält splat när han dog. Regen funkade inte heller tyvärr. Samtidigt så fick Amazonerna tag i bollen och lyckades med en snygg passning bakåt till en väntande blitzer. Samtidigt så fick jag ett hjärnsläpp och en felberäknad blitz gjorde att istället för en 2db så blev det en 1db från Ivan. Dödskallen dök upp och han knockade ut sig själv. 
 
Resten av första halvlek blev en omöjlig jakt på bollen och med det ännu ett splat på en Tomb, men regen funkadee dock här. Jag tänkte dock ta tillfället i akt att få bort så många amazoner som möjligt och jag började med Karla Von Kill. Blockade ner henne och foulade. 5 assists men det blev bara foulern som åkte ut. Foulade igen med 1 assist men utan resultat. 
 
I runda åtta så fick jag iallafall till en lyckad foul, som tillsammans med en välriktad block resulterade i att jag fick ut både Karla och en blitzer innan de gjorde sin välförtjänta touchdown. Andra halvlek såg märklig ut. Jag hade visserligen fått ut hela fyra av hans spelare men jag skulle dessutom börja i defense. Och så saknade jag en Tomb också, så det här skulle bli jobbigt men tusan heller om jag tänkte ge upp.
 
Tre Tombs på linjen var en bra början men sen att följa upp med en move istället för en blitz från Ivan bådade inte gott, men jag fick rätat upp det ganska bra och katt och råtta leken fick sin början. I runda sex så hade jag pressad amazonerna ganska långt in i deras egen zom men de fick utnyttjat sin egen snabbhet och dodge och försökte ta sig runt på flanken. Ivan kom dock runt och knockade ner bollhållaren.
 
Kampen om bollen blev hård men i runda sju så studsade bollen runt såpass att den enda som klarade att få tag i bollen var mitt wrestle-skelett. Inte optimalt, men det kunde varit betydligt värre om nån av amazonerna hade fått tag i den. Jag fick skyddat skelettet så gott det gick men i det här läget var det omöjligt. De fick in en 1db som resulterade i en push, och sen kunde jag utan besvär ta bort alla hinder och reduceringen var ett faktum. 
 
MIna tankar om matchen är att jag spelade som en idiot i första halvlek och fick betala priset för det. Sju fouls med assists i varierande grad resulterade i tre bannade och bara en amazon i skadelistan är iofs en hyfsad otur från min sida. Brukar inte kika på statistiken men den talar ett tydligt språk om vem som hade mest otur här, men det ursäktar inte att jag spelade som en idiot. 
 
Enligt Steelbowl-statistiken så fick jag dessutom bara med min 1 Cas medans motståndaren fick 2. Misslyckade dodges, fouls och cas gjorda av starplayers räknas inte i statistiken, så jag fick helt enkelt se mig besegrad på alla fronter i den här matchen. Det enda positiva med det är att jag hamnade ännu längre ner i tabellen och torde få en enklare motståndare i sista rundan. 
 
Jag har nu 1 vinst, 1 förlust och 3 oavgjorda så det hade varit skoj att avsluta med en vinst här, men spelare jag som jag gjorde i den här matchen, tja, då är det en stor risk att jag får avslutat hela turneringen med en förlust. Men men, ny vecka och nya tag. Förhoppningsvis så kommer regelboken för nya BB2020 till veckan dessutom. :)