Litbowl vs Woodies & Gloriel

Sista matchen i Litbowl var väl förmodligen den sista turneringen med de gamla reglerna, och man är väl lite kluven. Inte för att jag tror att jag kommer spela Khorne igen men de gamla reglerna har man iallafall koll på, men om man bara får spela några hundra matcher på nya så kanske man har fått med sig någorlunda för att kunna spela en riktig match. En såndär på Table top!!!
 
Men, först så får vi ta en liten genomgång från den matchen det här inlägget var tänkt att handla om. Skogsalverna valde att börja på defensiven, vilket passade mig utmärkt. Bollen landade ganska säkert i mitt backfield så jag började med att blitza med min Block/MB och vilket resulterade i en dubbelskull. Reroll på den och det blev dubbelskull igen. Det är ju en chans på 1296 att just den kombon inträffar, men visst, ibland händer det.
De jämrans Alverna försökte ta sig runt mina försvarare men jag lyckades reda ut det hela men det gick tungt och kostade en hel del rerolls och i min runda åtta så hade jag ändå bara en pitfighter som med en viss omöjlighet skulle kunna gjort en Touchdown men chanserna hade varit otroligt små så jag satsade min sista omgång på på slakta så många alver som möjligt, och det gick ganska bra. 
 
Andra halvlek, och det var min tur att vara i defensiven. och jag hade lyckats skada tre alver, bl.a. Gloriel medans jag själv bara saknade en spelare. Men, trädet skickade ut en av mina spelare direkt och jag visste att det skulle vara extremt svårt att få stop på två Wardancers som i sälskap med ett träd och två catchers.
 
I runda fyra så hade jag lite tur då jag hade lyckats få Scyla i kontakt med den bollbärande wardancern och då den andra wardancern fastnade på Scyla´s svans så fick jag en chans. Men, dubbelskull och sen loner reroll som failade och sen stod han bara där som ett fån. Klassiskt!
Motståndaren kunde däremed lätt göra en Touchdown i runda sex. 
 
Min runda sex och två man kort medans alverna saknade fyra. Jag hade dock ingen reroll att tillgå så chanserna var ganska små. I min runda åtta så hade motståndaren stängt in min enda chans men jag tänkte iallafall försöka. Skulle bara behöva en lyckad blitz, en handover med typ 3-4 minus samt två dodge och två gfi
 
Blitzen lyckades bättre än väntat då motståndaren gick ner för räkning direkt, vislket var lite synd då jag helst velat ha en push på första men men. En handof med en -3 modifikation var alltför svårt för mina gubbar som än en gång fick se sig slagna. För sista gången tack och lov då det var sista matchen i Litbowl.
 
Jag fick till 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster och det är inget vidare resultat men det finns kanske en anledning till att Khorne sällan står som vinnare? Spelar egentligen mindre roll då jag tyckte det var rätt kul att spela med dom men tveksamt om jag kommer att plocka upp dom igen, men det beror iofs helt på vad Games Workshop hittar på med de i framtiden.
 
Jaja, nu blickar vi frammåt nu när Apotekaren varkar ha hittat en 50/50 lösning på Nurgle-19, och vi får väl hoppas det räcker. För närvarande så är det bara två turneringar på himlen och det är Sundsvall Summer Crush 17-18 Juli & Pouring Rain i Bergen 25-26 September men Sundsvall är lite väl långt bort och jag är tveksam till om Norge kommer ha öppnat upp tillräckligt vid den tidpunkten.
 
Men, vi får väl hoppas, Eller hur?