VS Eshin United

Att möta Skaven har sina nackdelar! Dels så springer de så otroligt fort att om de får ett försprång så är de omöjliga att komma ikapp och sen så är de väldigt svåra att fånga. Fördelarna är att de har överlag 8+ i armor och har en tendens att dö i drivor, men oj, vad det kan slå fel. Hursomhelst så skiljde det en del i Team Value så jag fick 140k att leka med. Funderade på att ta Bryce "the Slice" Cambuel men var osäker på om ligan tillät Starplayers så jag valde den enkla vägen att ta in två Skeletons istället, just för att kunna foula och inte för att jag var rädd att få ont om spelare. Men dubbel-oj, vad fel jag hade och det skulle dessutom bevittnas av 7000 fans.
 
Råttorna valde att börja i offense, och jag satte upp en osymetrisk vägg (3-7-1) där min Stand Firm TG stod på flanken.medans han utan stod ett steg bakom på andra sidan. Min motståndare hade inga problem att slå sig igenom på ena sidan och sen dodga en Gutterrunner igenom och ställa sig bara två steg ifrån att göra en Touchdown. Det blev dessutom några extrablocks på mina spelare på linjen vilket resulterade i en död TG. Men, Regeneration? Nej, den dog.
 
På min första turn så såg jag att jag inte hade några möjligheter att stoppa Gutterrunnern så jag skickade bak en Thro-Ra och en Blitz-Ra för att sätta lite press och hoppas attt han skulle göra en snabb Touchdown så jag skulle ha 7 rundor att reducera på. Det fanns dock även en möjlighet att han skulls vänta med att göra en Touchdown men då skulle jag även få en chans att slå ner bollhållaren. Motståndaren valde dock att göra matchen första Touchdown.
 
Som en liten hämnd för min TG så slog jag ihjäl en av hans line-rats innan jag plockade bollen, och sen positionerade mig i en liten bur på ena flanken. Råttorna omgrupperade sig och gjorde sina blocks, och lyckades därigenom döda ett Skelett. Det var visserligen en av mina mercenarys men skulle det dö en spelare varje turn, så skulle det bli tugnt. Men Regeneration? Nej, den dog. Den också!
 
Fortsatte upp längs flanken med bollen i tryggt förvar men kunde inte göra så mycket åt att skavens tog sig upp framför min bur men min förhoppning var att kunne hålla bollen och samtidigt kunna göra en touchdown i turn sju eller åtta. Det blev väldigt hårt men det gick vägen och lyckades göra en reducering i runda sju, vilket skulle göra att min motståndare bara fick en turn på sig att göra ännu en Touchdown. OM det det inte blev en Riot eller något annat konstigt. 
 
Runda åtta blev ganska händelsefattig men jag var nu nere 10 spelare då ännu ett skelett fått en skada. Men Regeneration? Nej, knappast! Men, nu var det min tur att gå offensiven igen och det lovade ju gott. Kanske man kunde få till en 2-1 Grind?  Ännu en förhoppning var ju att nästa skada skulle fixas av Regeneration då den hade misslyckats tre gånger av tre möjliga, eller hur? Den måste ju funka om det nu blev ett fjärde försök? 
 
Det blev all-in och jag forcerade hårt och i runda två hade jag fixat en liten bur i mitten av pitchen. Råttorna omringade oss snabbt och efter ett par rundor så var det fullt kaos på planen. Bollhållaren blev nerblockad och fick med sig en MNG. Men Regeneration? Gissa tre gånger! Svaret är iallafall att den misslyckades. Bollen studsade runt och ingen lyckades få kontroll på den och alla blockade alla med olika varierande resultat och turnovers. Spänningen, och stämmningen, var helt topp!
 
Turn 8 och Eshin United skulle få en möjlighet att göra en touchdown. En dodge, plocka upp bollen och en pass. Misslyckad dodge! Turnover!!! Allt som behövdes  för mig nu var en dodge med en Blitz-Ra, plocka boll, hand over och en rush! Misslyckad dodge! Det var en fanastisk match och att matchen slutade oavgjort var helt rättvist. Skavens lyckades dock bäst med sina Casultus så de fick med sig 2 poäng i ligan medans vi iallafall fick med oss 1 poäng. 
 
Vi fick ihop tillräckligt med chash för att köpa oss en ny Tomb Guardian men vi kommer bara till start med 10 spelare till nästa match då vår Thro-Ra med Block, samt ett skelett med Strip Ball kommer att vara MNG. Vi är däremed nere i 940 i TW och med en skelett alá mercenary så kommer vi upp i 980 så det finns möjligheter för en Starplayer kanske. Eller Team Training, eller helt enkelt några skelett.  
(Rat-Ogre som precis ska göra ett överlagt mord på en Tomb Guardian)