Kommande Turneringar 2024 Q1

27-28 Jan: Swedish Nationals (Sala)
Inte årets första men däremot största turnering går även denna gång i Sala. Det är i princip samma regler som kommer att användas på Eurobowl senare i år med den stora skillnaden att man här ska ingå i en squad bestående av tre coacher. Det är redan nu över 120 coacher anmälda och ska man bara åka på en enda turnering i år så bör man försöka få till den här. Jag missade ju den förra året men nu måste jag åka helt enkelt. För info om anmälning och dylikt kan man kika här!
 
24-25 feb: Basses Chaos Cup (Umeå)
Den här turneringen går under temat att man spelar med två bollar samtidigt. Exakt hur det funkar kan man kika på här, och detsamma gäller hur man anmäler sig och liknanande. Det är iallafall 6 matcher på två dagar som gäller och jag skulle gissa att den här turneringen är sista chansen för folk att kvalificera sig till Team Sverige eller kanske bara vässa klorna för de som redan är utvalda. Oavsett så bör det bli en hård turnering, så håll i bollarna!
 
10 feb: Moss Crow Cup 2 (Moss/Norge)
Då var det dags för ännu en turnering i Moss där jag själv är med och arrangerar. Det är bara en dag som gäller och det är Eurobowl-reglerna som gäller i botten med en viss tweak. Bl.a. så är alla Megastars bannade men i övrigt inga jättekonstigheter. För den som är intresserad kan man finna all info här eller slänga iväg en fråga till mig antingen här, facebook eller Swebba
 
2-3 Mar: Peking Winter Bowl (Norrköping)
I skrivande stund har jag absolut noll koll på vad som gäller här förutom att det verkar vara en tvådagars turnering och att den ska utspelas i Norrköping. Jag antar att bästa sättet att få veta mer framöver är antingen att kika in på Swebba med jämna mellanrum eller helt enkelt göra nån googling lite då och då så lär det nog dyka upp mer info förr eller senare. 
 
16-17 Mar: Gnällbältet Tag Team Tournament (Örebro)
Att spela i par där man även ska spela partners lag i nån match har jag aldrig sett förr men jag tycker det låter grymt kul Reglerna som gäller ser ut att vara Eurobowl nästan rakt av, förutom tag-team grejjen. Exakt hur det funkar med NAF går att kika på här och detsamma gäller regler, anmälan och dyl. Det ser iaf ut att vara en klassisk 4+2 matcher över två dagar som gäller vilket är ganska standard nuförtiden.