Kommande Turneringar 2024 Q2

6-7 Apr: KingConBowl 2 (Upplands Bro/Stockholm)
En tvådagars turnering med lite mer inriktning på nybörjare där man förenklat tiersystemet bl.a. för att på så sätt inte komplicera mer än nödvändigt. Mer detaljerade regler samt anmälan går att finna Här!
 
6-7 Apr: Oslo Open 2024 (Oslo/Norge)
En av Norges Big 4 vad gäller BB-turneringar men också den som brukar dra flest Svenskar. Här är det ett nutida klassiskt format med fem matcher som utspelas på två dagar och i det stora hela inga konstigheter. Det finns säkert detaljer som skiljer sig men oavsett så finner man all info man behöver här!
 
13-14 Apr: Stockholm Clean Cup (Stockholm)
"Clean" menas här att man mer eller mindre får ett helt nyskapat lag på tw 1000. Sen tillkommer ett litet tiersystem där sämre lag får fler skills. Det är sex matcher på två dagar som avses och mer detaljerade regler och annat nödvändigt går att finna här! Jag tror att det redan nu är fullbokat men för den ihärdiga så kanske det kan vara värt att göra en förfrågan om någon lämnat återbud eller liknande.
 
27-28 Apr: Blood Bowl Hos Liza (Sundsvall)
En lagturnering över två dagar och fem matcher är det som är på tapeten där alla lag ska bestå av tre coacher. Raserna är fördelade på fem olika tiers och det är lite annorlunda regler kring starplayers där vissa är lagliga, andra olagliga och somliga bara tillgängliga till lag i tier 5. Är i dagslägte osäker på när deadline är men all info går att finna här!
 
10-11 Maj: Peking Springbowl (Linköping)
Det här är egentligen två turneringar i samband med LINCON, dvs. den 10:de så är det en BB 7´s turnering med 5 matcher och den 11:te så är det en vanlig BB turnering men bara tre matcher. Reglerna är inte i samband med NAF och är mer enligt GW´s egna upplägg med enbart 3 tiers bl.a. Det är dock en del egna variationer beroende på om man vill spela bägge dagarna men alla detaljer och regler går attt finna här!
 
1 Jun: TBBT 2024 Spring (Varberg)
Här finns egentligen ingen info förutom datum och att turneringen ska vara i Varberg. Men, en liten fågel viskade att reglerna kommer att utgå från Eurobowls utformning men mer än så vet jag egentligen inte. Förmodligen 4 matcher och antagligen ingen lagturnering men för säkerhets skull så är det bäst att hålla utkik på Swebba.
 
6 Jun: Nationalbollen (Göteborg)
Ingenting har egentligen släppts vad gäller regler och liknande men, om man tar en återblick från förra årets Nationalbollen så misstänker jag att det är 4 matcher som avses och att grendreglerna kommer kretsa kring Eurobowl-varianten. Mitt bästa tips är att hålla koll på Swebba då det lär dyka upp mer info förr eller senare.
 
15-16 Juni: Bitterbowl (Bromma/Stockholm)
Ännu en turnering i Stockholmsområdet där det den här gången är en nutida klassiker med 6 matcher på två dagar som gäller. Det ser dessutom ut i dagsläget att det är det vanliga tiersystemet med tillhörande Starplayerregler som gäller. Kostnad för deltagande är en hundring så om man bor i närheten finns det ingen anledning att skippa den här turneringen och hur man anmäler sig och övrig info finner man här!