Official Campaign Mode Trailer

Min första tanke efter att ha sett videon så känner jag bara att "jaha?", men efter att ha funderat på det hela en stund så känns det okej, trots allt. För när allt kommer omkring så är det egentligen bara tre saker jag förväntar mig av Blood Bowl III och vad det verkar så kommer den bli ungefär som jag hoppas. Eller föväntar mig, beroende på ordvalet här, men vilka är egentligen mina förväntningar?
 
Nybörjarvänligt: Efter att ha kikat på Betaversionen och ser i videon att den kommer att innehålla ett Campaign Mode med AI som motståndare så tror jag att Blood Bowl III faktiskt har alla möjligheter att få in nya spelare. Spelet i sig är precis lika osnyggt som tidigare versioner och lär knappast kunna mäta sig med spel som Far Cry vad gäller utseende eller gameplay men det är heller inte de kunderna som spelet behöver att locka. Att spela mot AI är dessutom ganska meningslöst för en duktig spelare men funkar rätt bra om man ska lära sig spelet, så den tror jag kommer vara passande för nykomlingar.
 
Blood Bowl II ---> : Visst hade det varit kul med ett supersnyggt spel men knappast realistiskt och personligen så gillar jag när det ser lite "basic" ut. Det ser ut som en naturlig uppföljning till Blood Bowl II med lite detaljstyrning hur saker ser ut men i det stora hela ett litet steg frammåt. 
 
Inga Buggar?: Det här är väl den mest kritiska punkten och jag kan ärligt säga att det inte finns en chans i helsikke att de kommer lansera en produkt utan buggar, men det hade varit kul om de faktiskt fixade buggarna vartefter i den här versionen, men har jag några förväntningar på det? Nje, tyvärr. De tidigare versionerna har flera år efter lansering fortfarande ganska jobbiga buggar så jag tror inte på att de kommer följa upp allt här, men det hade varit väldigt skötn om jag har fel här så vi får väl hoppas på det.
 
Annars så tycker jag mig se några gamla Starplayers i videon vilket är kul men de sekvenserna betyder å andra sidan ingenting. Nu kan ju varenda tonåring med lite skills göra en hyfsad video med tuffa sekvenser men det är ju faktiskt hur själva spelupplevelsen och grafiken i gameplay som faktiskt betyder något så vi får väl vänta och se. Augusti är tydligen releasedatumet enligt Cyanides egen sida men det gäller inte alla plattformar, men det är lite oklart vilken plattform som gäller och när men i Februari så ska det tydligen vara 100% klart. Om det stämmer så har vi en fin vår att se fram emot :)