Kommande Turneringar 2023 Q4

21-22 Okt: Pouring Rain Open 2023 (Bergen/Norway)
Norge har inte lika många turneringar som vi har i Sverige, men de som finns har överlag ett väldigt fint rykte om sig att vara välarrangerade överlag. Jag har tyvärr aldrig fått förmånen att åka till just Pouring Rain men av de som varit där så gör ryktet gällande att den är otroligt bra. Hursomhelst så är det ett litet annorlunda regelpaket med enbart tre tiers, lite som GW har som uppbyggnad enligt grundreglerna. För den som är intresserad så går alla regler att hitta här medans själva arrangemanget samt anmälan går att göras på deras facebook, typ här.
 
28-29 Okt: Gamingfesten II (Sandviken)
Sex matcher på två dagar med Grekregler är vad som avses här, och det är väl det nya "vanilj". Hursomhelst så är det redan nu över 20 coacher registrerade redan nu och även om det inte finns något mazantal så ska rosters iaf vara insända senast 22 Oktober iaf. För den som är intresserad går det att hitta all info här!
 
4-5 Nov: BBBSK-Turnering (Borås)
Den här turneringen ingår i Borås Spelkonvent och själva konventet är tre dagar men Blood Bowl delen är två dagar och fem matcher (3+2). Regelpaketet är lite annorlunda och skiljer sig mest på att man har mindre cash/skills att röra sig med men inga direkta konstigheter. Eftersom det är ett konvent så krävs det betalning och föranmälan vilket kan göras här, och mer info finns att kika på inne på Swebba sidan för den som känner sig sugen.
 
4-5 Nov: Tournament of chaos (Norrköping)
5 matcher på två dagar och en frisk fläkt här är att det hela kretsar kring Chaos där alla lag tillber någon av dessa gudar och får förmågor därefter. Det hela är ett kul koncept och det enda negatviva jag kan se med det här är att turneringen är samma dag som den i Borås. Regler och liknande går att hitta här!
 
11-12 Nov: TloEG (Göteborg)
Drexxl står igen för arrangemanget och det är 4+2 matcher under två dagar och reglerna är dessutom i det nya vanliga, dvs "grekreglerna". Som vanligt är det dessutom tema på hattar men i övrigt inga konstigheter och all info går att hitta på Swebba.
 
11 Nov: Fang-Tastic Football Extravaganza (Oslo/Norge)
Ett arrangemang som i nuläget inte är helt spikat men kommer kretsa kring de nya vampyrerna och hade det här inte utspelat sig på samam datum som TIoEG så hade jag garanterat dykt upp här. Som sagt, reglerna är inte helt klara än men lär dyka upp Här förr eller senare.
 
18-18 Nov: Stockbowl Open (Stockholm)
Här är det de nya Grekreglerna som gäller och det är dessutom 6 matcher på två dagar som är planerade och det ser redan nu ut att bli den största turneringen i år, om man bortser från SM i  Sala. Det är i skrivande stund 42 coacher anmälda och maxantal är 52 så det lär bli något att minnas alla regler och liknande hittas bäst inne på Swebbaforumet!
 
16-17 Dec: Snowbowl X (Ludvika)
Årets sista turnering och det är ett klassiskt 4+2 matchupplägg under två dagar som planerats. Reglerna påminner om de sk. Grekreglerna men skiljer sig på en del punkter. Dels så har man andra summor att bygga en roster kring sen kan man få med en Snowplow, som basicly är en Deathroller med bonehead. Hursomhelst så lär det bli en bra tillställning och för den som är intresserad av att kika närmare på tillställningen kan göra det här.