vs Bloody Surfers

(När jag nu ska skriva en uppsummeringa av matchen så har det gått ett par veckor sen matchen gick av stapeln så jag minns tyvärr inte så mycket av själva matchen så det kommer därför bli en ganska kort summering, och med stöd av de få anteckningar jag fick med mig)
 
Ett lågskillat Khemri mot ett likartat Khorne, som dessutom coachas av en duktig coach, nämligen Martin, det är en tuff men, inte omöjlig uppgift. Matchen böljade fram och tillbaka men Khorne lyckades slå ett fint hål i muren av odöda och få till en välförtjänt Touchdown redan i turn 5. Resten av halvleken blev mest en bashfest på LOS och vi helt enkelt gå ut till halvtidsvila med ett 0-1 resultat i ryggen. Andra halvlek tog vid ungefär som den första slutade, dvs. bash, push, blocks & knocks men någon Touchdown fick vi inte till på hela 8 turns. 
 
Så, efter tre matcher så har vi 1-1-1 och det gör att vi ligger någonstans i mitten men största problemet här ligger att vi i nästa match ska spela mot Santas Lil Slayers, ett Woodelf-lag som coachas av Tommy. De kommer förmodligen bara att hoppa runt oss och göra mål på löpande band och sen när vi ska slå tillbaks så kommer väl dom bara smita undan, som alver tyvärr är alltför bra på. Jaja, det ska bli kul hursomhelst och vi får väl avsluta med en bild så att folk har något att vila ögonen på.
(Strength 5? Bah, we gonna frenzy til you are no more!!!)