vs Ballroom Blitz

Näst sista matchen för säsongen och vår nästa motståndare visade sig bli Martin och hans Humans. Det visade sig att hans Ogre hade fått sista smörjelsen i deras förra match och det resulterade i att de nu var underdogs och fick råd med en tunna Bloodweiser som kunde avnjutas mellan avblåsningarna.
 
Ballroom Blitzers fick äran att börja i offensivt läge och de hade lite problem att komma igenom Khemrimuren men i runda fyra så slank en catchen igenom och kunde efter en snygg passning kunna göra kvällens första Touchdown i runda fem.
 
Det hade dock kostat en del då två spelare redan var på väg till sjukhuset och en annan som hade blivit knockad ölen till trots. Ölen kanske var blodfri? Hursomhelst så var mina motståndare som sagt nere på åtta spelare och vi hade fyra turns att kunna göra reducera på, och även om det är kort om tid så var det exakt det vi tänkte göra.
 
Vi satte full full fart med våra MA4 och trots att vi satte en ganska bra press så var Ballroom Blitz försvarspel för svårt att ta sig igenom trots att vi hade tre mer spelare på plan, så vi fick gå ut i halvtid med ett underläge på 0-1. Tanken blev nu om vi skulle gå för vinst, eller oavgjort? Även om det såklart öppnar för en förlust, så tänkte vi inte nöja oss med att spela för oavgjort.
 
Deras knockade spelare kanske var nykterist då han vägrade vakna oavsett hur mycket Bloodweiser han fick så de var fortfarande tre man kort, så vi satte upp ett hårt anfall. Ballroom Blitz visade än en gång att de inte var några duvungar men 11 odöda mot 8 levande blev till slut för svårt att stå emot så Soulreapers fick till slut till en reducering i turn 5.
 
Jag minns inte helt hur det gick med den sovande Blitzer, om han kom tillbaka eller inte men hursomhelst så satte vi upp våran Khemrivägg men det visade sig att bli en repris på Ballrooms första Touchdown. Oavsett hur hårt vi pressade så slank det än en gång igenom en Catcher som med lätthet kunde ta emot en passning och efter några snygga Dodges även avgöra matchen till Ballroom Blitzers fördel med 2-1
 
Ballroom visade häremed att det inte räcker att enbart vara starkaste laget och att det trots allt handlar om att coacha laget och dess förutsättningar på rätt sätt, och därför så vann de dessutom en helt rättvis seger då bästa coach vann. Jag är lite osäker på vart vi hamnar i tabellen men med enbart en match kvar så tror jag vi är chanslösa att hamna i finalen så vi siktar häremed på att spela nästa match och sen ladda om inför nästa säsong. Här kommer dock en fin liten bild ifrån matchen:
(Vi kommer häremed att försöka få Dodge att räknas som doping, och däremed avstängning asap)