Kommande Turneringar 2023 Q3

8 Juli: 2d6 Summerbowl (Oslo/Norway)
En härlig endagarsturnering med 4 matcher på schemat. Det är de klassiska "Alicantereglerna" som gäller och för de som är lite osäkra på vad som fortfarande gäller så kan man hitta dessa här. Turneringen är även NAF-sanktionerad och om allt klaffar så ska jag försöka ta mig dit. Mer info om eventet hittar man dessutom här.
 
8 Juli: JMG Open 7 (Jyväskylä/Finland)
Det är väl egentligen en liten outsider då jag är osäker på hur många som läser den här bloggen som kommer åka på den här turneringen då den utspelar sig ganska precis mitt i Finland. Men, det är klart att det ser ut att bli en trevlig endagars turnering så därför tar vi med den iaf. Såvitt jag förstår så är det även här de numera klassiska "Alicantereglerna" men det är jag inte 100% på så jag rekommenderar för den intresserade på att kika närmare på reglerna och det går att göra här. Och med tanke på att den gått av stapeln sex gånger tidigare samt att den är NAF saktionerad så har lär den väl ha en viss pondus och däremed säkert dra en hel del folk. 
 
22-23 Juli: Summer Crush (Enköping)
Här har vi dock en turnering som kör lite utanför ramarna och annat regerlverk med fokus  på Gamla Starplayers. Turneringen är trots det NAF-godkänd så reglerna är nog inte så olik från det vanliga men det går läsa mer här. Det här känns nästan som lite onödig info att skriva om turneringen då jag tror den redan är fullbokad men är man intresserad så kan det alltid vara värt att ta kontakt då det finns en möjlighet att någon avbokar eller liknande. 
 
23 Juli: Quick & Dirty Star Player Bash! (Saltsjö Boo)
En bubblare som dök upp för bara några dagar sen, och det är en endagars turnering i samma anda som GW kör med. Dvs, tre Tiers. Den enda skillnaden som jag sett är att Tier1 lagen inte får ta någon Mega-Star men det finns säkert andra skillnader, och det kan den intresserade kika mer på här. Det är fyra matcher som avses men det är en maxgräns på 12 coacher så skynda, skynda.
 
29 Juli: Sommarbollen 2523 (Göteborg)
I skrivande stund så finns det ingenting att peka på avd gäller regler eller likanande men, det är en Archie-bowl så då kan man tänka sig följande. Fyra matcher och Alicanteregler med den enda skillnanden att det är extra poäng per match för fler än tre mål, mer än tre Cas samt att inte släppa in en Touchdown. Det är förmodligen samma regler som det var för Nationalbollen, men det är som sagt bara jag som spekulerar så ni får helt enkelt hålla ögonen öppna antingen på Swebba eller på Facebook. Och nje, det finns ingen sida på Facebook ännu, men det lär dyka upp tänker jag.
 
5 Augusti: Spring of Wisdom (Umeå)
Här har vi en turnering för de som bor mer norrut och det ser ut att bli en härlig turnering med lite annorlunda regler som ser riktigt roliga ut. Hade man bara bott lite närmare så hade jag garanterat åkt men men. De har iallafall lyckats få turneringen under NAF´s vingar och det är en endagsturnering som avses och för den intresserade går det att hitta mer info här.
 
5 Augusti: OMG Open (Vantaa/Finland)
Än så länge så är detaljerna höljda i dunkel men det kommer att dyka upp mer info förr eller senare här. Det enda jag vet är att det är en turnering och att den kommer att gå av stapeln i Helsingfors. Eller rättare sagt, Vantaa, som jag förmodar är väldigt nära Helsingfors. Det lilla info jag har är att det tydligen ska gälla fyra matcher och kanske över två dagar. Min magkänsla säger mig att det är något där som inte stämmer så därför så uppmanar jag till att kika in på länken för att se vad som  faktiskt är det korrekta. Antar att det inte lär vara så långt bort innan de lägger korten på borden.
 
12 Augusti: Gardenbowl (Rødovre/Köpenhamn/Denmark)
Här har vi en endagarsturnering som fokuserar på lika mycket öl/mat/trivsel som Blood Bowl och är en av deras Danish Masters, vilket lär betyda att det blir mycket folk och hög standard. Priset på 350 DK för deltagandet låter kanske högt men då ingår tre måltider inklusive dryck, och bara där så lär man väl ha gått jämnt ut. Reglerna är baserade på ett tiersystem samt bars med olika antal skills beroende på tier, samt att rosterbygget ska kosta 1.100 K. Det ser väldigt intressant ut och jag funderar faktiskt på att åka, men oavsett så kan man kika närmare på regelpaket och dyl. här.
 
26-27 Augusti: Ghettobowl (Stockholm) *Preliminär*
Jag tror att det är Sevens som gäller här och det verkar tyvärr inte vara helt spikat eller ens vilka regler som gäller. Man kan kort och gott säga att jag vet inte ett dugg förutom namn och datum. Ni får helt enkelt kika in på Swebba lite då och då för att se om det dyker upp något.
 
9-10 September: World Cup 2023 (Alicante/Spain)
Årets största turnering oavsett var man bor. Det här kan vara den sista turneringen med vad vi hittils kallat "Alicante-regler" innan det är dags för Grekland att diktera vad som gäller. Kan vara värt att nämna att det egentligen är en lagturnering men man kan också ställa upp själv om det är så. Exakt vilka regler som gäller och all info kring turneringen går att hitta här.