Moss Crow Cup - Preview

Nu är det bara två veckor kvar tills man äntligen kan åka på en turnering där man slipper gå upp innan klockan ens vaknat, dvs. Nära och bra. Det här är ju den första turneringen min vän Martin spikar ihop i Moss (förhoppningsvis inte den sista dock) men det ser ut att bli en fin uppslutning ändå. Såvitt ryktet gör gällande så bör det bli iaf fem Svenskar, mig inte inkluderad, minst tre lokala coacher (mig inkluderad) och förmodligen ett gäng Norrmän också, vilket jag verkligen hoppas då Moss faktiskt ligger i Norge. Han har dock fått bra hjälp från erfarna personer/coacher som är vana att fixa turneringar så jag 100% säker på att det här blir superbra.
 
Vad som är ännu bättre är att jag nu äntligen fått fixat mitt lag. Ödlorna har iofs varit målade ett bra tag men jag hade inte fixat baserna och jag hade från början en annan idé men beslöt mig i sista sekund att lämna det till ett annat lag jag ska försöka ta mig an i framtiden. Jag råkade nämligen hitta en fin vidoe på nätet där en snubbe gjorde sitt eget gräs, tänkt att använda till baser och dylikt. Tog först lite snöre, klippte i små bitar och färgade sen i passande färg och limmade fast på baserna. Här kan ni se hur det blev:
 
 
 
Med facit i hand så blev gräset lite för långt, vilket iofs kan klippas kortare till nya projekt men det blev lite stelt så det bör kanske främst användas till saker man inte ska spela med så mycket. Passade på att göra två reroll-markörer då jag strippade de jag använt. Anledningen var att de blev superfula med fel färgmönster så blir att börja om med dom, men om jag orkar göra färdigt dessa innan Moss är osäkert, men nu har jag ändå de andra att tillgå så det blir nog bra med det.
 
Tillbaks till Moss! Jag vet ju såklart inget om vilka lag eller rosters någon annan kommer att använda men misstänker att minst en spelare kommer att köra det klassiska Lizardmenbygget med en Guardkrox, fyra blockosaurusar och en wrestlesaurus. Det är i min mening det bästa alternativet också men jag har valt att gå en annan väg, som inte är lika bra men då jag hatar att spela mirrormatcher så förkastade jag Wrestle och satte in Frenzy istället. Ett mer osäkert kort och överlag svagare men roligare och har man tur, så kanske den kan funka ibland också, men det ser jag mest som en bonus.
 
Nu när jag skriver detta så pågår ju SM i Sala, och det är ju värdelöst att man inte är där men jag vill ändå passa på att säga att Blood Bowl ser ut att gå spikrakt uppåt, överallt. Personligen så tror jag inte BB3 kommer göra någon vesäntlig skillnad på table top scenen men det verklar ploppa upp små föreningar lite överallt och det är superkul att se och det ska bli väldigt intressant att följa utveckligen för den ser otroligt ljus ut. 
 
Men, på tal om ljus. Jag måste ner till bolaget då ölen är slut men misströsta ej. Bloggen är tillbaka nästa vecka med en änuu en intressant BB-profil i temat Månades Profil. Missa inte det :)