TBBT (Dag 0)

Idag så drar jag iväg till Varberg för en endagars-turnering och det ska bli skoj. Praktiskt att slippa boka hotel och spara lite pengar men samtidigt så blir det kanske en väldigt lång dag med tre timmar dit och förmodligen lika lång väg hem, men i det stora hela så kommer det förmodligen bli väldigt kul att "bara" köra tre matcher på en dag istället för sex matcher på två dagar. Alla som spelat turneringar vet att hjärnan har en tendens att bli hyfsat mosig ju fler matcher man spelar.
 
Hursomhelst så kör jag som vanligt med Khemri och då det inte var möjligt att använda Starplayers, så fick det bli en helt vanlig build. Jag inte är helt nöjd med de skills jag valde men med bara 6 skills att använda så hittade jag ingen riktig bra lösning på skills, så jag fick gå på det jag blev minst obekväm med och det fick bli såhär.
 
2 Blitz-Ra (Mighty Blow/Tackle)
2 Thro-Ra (Block, Block)
4 Tombguardians (Guard, Guard)
5 Skeletons
3 Rerolls
1 Dedicated Fans
2 Coach Assistants
 
Funderade bl.a. på om jag kanske skulle tagit enbart en Thro-Ra istället för två eller kanske Block eller Mighty Blow på nån Tomb Guardian men det får bli såhär. Om jag förlorar varenda match så kan jag knappast enbart skylla på min build oavsett hur jag bygger laget men visst kommer jag säkert ångra saker mitt i nån match men det får bli såhär. Den stora uppförsbacken för mina Khemris blir däremot detta: 

3 points for winning

1 point for draw

1 point for scoring 3 TD or more

1 point for making 3 CAS or more

1 point for 5 complet pass actions

1 point for 0 TD against you. 

Som Khemri lär jag knappast göra tre touchdowns och förmodligen inte så många passningar heller, så om man ska tänka taktiskt så är Khemri ett riktigt dåligt val i just den här turneringen då det lär bli snudd på omöjligt att få full pott. Rent realistiskt så kan jag i absolut bästa fall vinna de tre matcherna och om allt klaffar få med sig 3 Cas per match vilket gör att jag då skulle landa på 12 poäng. Ett vanligt agillitylag med tre vinster och tre touchdowns per match lär ju få med sig en pass per match vilket ger 15 poäng. De flesta andra lag har ju dessutom tillgång till bättre Throwers-Catchers vilket gör att de extra poängen skulle bli ganska lätta att få fram.

Det mest taktiska vore ju att få till ett lag med både Bash och Dash för att på så sätt få till full pott på allt, och hade jag haft andra lag skulle jag nog helst kört Lizardmen här, men om man bara har Khemri, ja, då bli det som det blir. Hur det går får vi se och jag kommer lägga ut hur allt utspelade sig här om en vecka eller tre och endast den som lever får se. Om man inte är odöd..... eller död.... Om man inte har regeneration då förståss :/

(Helt random bild från Varberg, och ja, det är förmodligen Nudist-Blood Bowl som spelas)