Det är mörkt nu!

Februari brukar alltid vara en mörk tidpunkt. Dels för att det är kallt, blåsigt och det känns som att våren är en evighet bort, men nu har det varit värre än vanligt. Efter en härlig helg på Moss Crow Cup för två veckor sen där jag lyckades komma tvåa så hann det inte gå mer än några dagar innan jag fick en feber from hell som fortfarande inte helt släppt taget. Jag menar det hade ju räckt med att jag råkade spärra min egen mobil eller att min bil blev påkörd på parkeringen när jag satt helt apatiskt hemma i soffan framför en avstängd TV och svammlade, men nje, livet tyckte att jag skulle få något de kallar "kluster-huvudvärk" också.
 
Jag har ju tidigare lyckats dra på mig Hortons Huvudvärk men det var ju ett par år sen jag hade problem med den sist, så varför inte testa något nytt iofs. Annars så var febern på 40 grader varit ganska intressant, för jag har haft många unika samtal med folk här hemma som inte finns så helt bortkastat har det ju inte varit. Det verkar dock gå åt rätt håll så jag provade mot slutet av veckan att spela lite Blood Bowl på Fumbbl men jag orkade bara typ en halv match innan orken tog slut, så jag får nog vänta ett tag till.
 
Hursomhelst så har de ju fått igång BB3, och det verkar ju inte heller gå helt smidigt. Nu har jag inte skaffat det själv men om man ska tro på det som sägs och av det jag sett så känns det ju som att med tanke på alla förseningar att det borde vara bättre men kul att det är igång iallafall. Själv har jag inte tänkt att skaffa det till PC utan till Switch och det varkar inte finnas något datum för när det är tänkt att fungera än men å andra sidan så har jag ingen lust att ingå något förbund med BB3 inom det närmaste så det får väl ta den tid det tar, jag har som sagt Fumbbl!
 
Ännu en sak som legat nere för räkning är Swebba och hur/vad/varför har jag ingen aning om men jag väljer ändå att avsluta i en positiv anda. Dels för att jag är säker på att det kommer bli bättre och att våren faktiskt ÄR på väg men redan nästa helg så kommer jag att lägga ut en intervju som är något i hästväg. Missa inte detta!
 
Edit: Fick äntligen åkt in till Tabletopbattle för att hämta denna iaf, yihaaaa!!!!